Even bijkomen op doorreis

De accommodatie is door de week beschikbaar om even na een lange fiets- of wandeldag bij te komen voordat u weer op pad gaat.

 

 

Goede wifi en een mooi uitzicht

Mill en omgeving heeft veel moois te bieden voor mensen die fietsen, wandelen of met de auto op doorreis zijn door het Brabantse landschap. Wat is er fijner om na een mooie, inspannende dag even de voetjes omhoog te leggen en tot rust te komen in een gezellige accommodatie? Heerlijk slapen op een luxe hotelkwaliteit boxspring (hetzelfde als in Van De Valk hotels) in een comfortable kamer met eigen badkamer voorzien van douche, WC en wasbak. Daarbij kan de avond doorgebracht worden in de verblijfsruimte met een bankstel, TV, zithoek en een eigen keuken. Kortom de luxe van een hotelkamer en de ruimte van een woning.

heerlijk ontbijten

's Morgens kunt u in de knusse verblijfsruimte genieten van een heerlijk verzorgd ontbijtje met melk, jus d’orange, koffie en thee. Verder kunt u kiezen uit lekkere dingen zoals een gekookt eitje, brood(jes) of croissants. Mocht u meerdere dagen willen blijven, dan kunnen we in overleg lunch en avondmaal verzorgen.  Uiteraard kunt u ook andere (dieet)wensen kenbaar maken.

CONTACT

heeft u nog wensen?

Ook als u met meerdere mensen aan het fietsen bent of enkele nachten door de week wilt logeren dan is dit bespreekbaar. Bijvoorbeeld bij deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse kunt u onze accommodatie gebruiken om tot rust te komen en de volgende dag weer aan de tocht te beginnen. Halen en brengen naar start en finish van de vierdaagse kan besproken worden.