Een zakelijke groepsaccommodatie op de hei

Bent u op zoek naar een prachtige omgeving voor een zakelijke groepsaccommodatie of zakelijk overnachten in Mill? Bij De Lage Raam kunt u samen ‘op de hei’ bijeenkomen om in een rustgevende omgeving met uitzicht op de landerijen te overleggen. Behalve voor een korte vergadering of bijeenkomst, is er dus ook ruimte om een hele dag of zelfs meerdere dagen inclusief overnachting bijeen te zijn.

 

 

Een zakelijke groepsaccommodatie met goede wifi en een mooi uitzicht

Onze zakelijke groepsaccommodatie is de perfecte plek voor het houden van een vergadering, bijeenkomst of teambuildinguitje. Er is in de accommodatie voldoende ruimte om met een grotere groep samen te zijn. Ook is er de mogelijkheid om de groep tijdelijk op te splitsen in de vier afzonderlijke ruimtes. Doordat onze accommodatie voor één groep is, geniet u altijd van de nodige privacy, ook tijdens zakelijk overnachten. Bovendien is er op het gehele terrein een goede wifi-verbinding. Andere vergaderfaciliteiten beschikbaar zoals een beamer, whiteboard en een flip-over zijn tevens beschikbaar. Alle ingrediënten voor een geslaagde zakelijke groepsaccommodatie zijn dus bij ons aanwezig!

Zakelijk overnachten met het team

Wat is er fijner om na een constructieve, inspannende dag even tot rust te komen in de ze gezellige accommodatie? Heerlijk slapen op luxe hotelkwaliteit boxspring in een comfortabele kamer met eigen badkamer voorzien van douche, wc en wasbak. Met zijn allen bijeen in de grote, sfeervolle woonkamer doorbrengen onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom de luxe van een hotelkamer met de ruimte en privacy van een woning.


CONTACT

Ontdek alle mogelijkheden van onze accommodatie

Bij De lage Raam ontzorgen we u graag, dus laat ons weten wat u wenst en nodig heeft. U kunt onze vergaderfaciliteiten en ruimte al huren voor 250,- per dagdeel. Indien gewenst met koffie, thee, fris, fruit en versnaperingen door de dag heen. We ontzorgen u ook draag door catering te verzorgen in de vorm van een ontbijt of lunch naar eigen keuze (a 10,- p.p.). Of ’s avonds een tweegangen menu naar keuze of geheel verzorgde BBQ voor 25,- p.p. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Graag tot horens!


RESERVEREN