• ✔ Veel Privacy
  • ✔ Luxe Comfortabele Accommodaties
  • ✔ Minder Zorgen Voor U

Wilt u een vergaderruimte reserveren in Mill die zich bevindt in een prachtige, landelijke omgeving? Dan bent u bij De Lage Raam aan het juiste adres. Onze vergaderaccommodatie leent zich perfect voor groepen van een grootte tot wel 28 personen. In de mooie omgeving komt de creativiteit pas écht naar boven. Lees verder en ontdek meer over het reserveren van een plek op onze vergaderlocatie in Mill.

Een vergaderruimte of -locatie in de natuur reserveren

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere vergaderruimte of vergaderlocatie in de natuur; wacht dan niet langer met reserveren! In de inspirerende omgeving van de Brabantse natuur bevindt zich vergaderaccommodatie De Lage Raam. Genoemd naar de kleine rivier die zich tegenover onze accommodatie bevindt, zijn wij de perfecte locatie voor een (werk)overleg. De rustgevende omgeving leent zich uitstekend voor het uitvoeren van brainstormsessies en andere activiteiten. Wilt u er even tussenuit met het team? Of het nu gaat om een cursus, workshop, training of teambuildinguitje: bij ons zit u goed.
CONTACT

Een vergaderaccommodatie inclusief overnachting

Wanneer u aan het vergaderen bent en de inspiratie maar blijft komen, wilt u de vergadering natuurlijk niet vroegtijdig moeten beëindigen. Kies daarom voor onze mogelijkheid tot zakelijke overnachting. Doordat wij ruimte bieden voor groepen van 28 personen, is een overnachting vrijwel altijd mogelijk. Bovendien is onze vergaderaccommodatie beschikbaar voor één groep tegelijkertijd, wat betekent dat u uzelf niet druk hoeft te maken om privacygevoelige zaken die eventueel besproken worden.

Het reserveren van een vergaderruimte

Wilt u onze vergaderlocatie reserveren in Mill voor een activiteit? Heeft u vragen over de mogelijkheden tot een op-maat-gemaakt arrangement? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 06-44167636 of door een e-mail te sturen naar info@delageraam.nl. Wij vertellen u graag meer over alle opties die u heeft bij het reserveren van een vergaderruimte of vergaderlocatie in Mill, Noord-Brabant.

RESERVEREN

maak een keuze