• ✔ Veel Privacy
  • ✔ Luxe Comfortabele Accommodaties
  • ✔ Minder Zorgen Voor U

Bij De Lage Raam vindt u diverse bijzondere vergaderlocaties, midden in de natuur van Noord-Brabant. Krijg nieuwe, frisse ideeën en ga er écht even tussenuit met uw team. Onze accommodatie leent zich perfect voor grotere (werk)gezelschappen en is dan ook de aangewezen locatie voor een brainstorm. Is een enkele dag niet genoeg voor alle creativiteit die vrijkomt tijdens uw verblijf? Verleng het werkoverleg op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant dan met een overnachting!

Bijzondere vergaderlocaties met overnachting

Wanneer u gaat vergaderen op een inspirerende locatie als De Lage Raam, is één dag wellicht niet voldoende. Misschien wilt u het overleg wel koppelen aan een teambuildingevenement, cursus of training en zoekt u hiervoor gepaste accommodatie. Wij bieden u hiervoor graag een bijzondere plek. Onze groepsaccommodatie in landelijke omgeving leent zich voor gezelschappen tot en met 28 personen. Bovendien bieden wij op-maat-gemaakte arrangementen en zijn er mogelijkheden tot catering. Wij regelen graag alles voor een gedegen werkverblijf.
CONTACT

Geniet van onze inclusieve vergaderlocaties in Noord-Brabant

Op het moment dat u bij ons komt vergaderen, zorgen wij ervoor dat u altijd voorzien bent van alles wat u nodig heeft. Op onze gehele terrein is er een goede wifi-verbinding aanwezig. Heeft u met uw gezelschap andere vergaderfaciliteiten nodig, zoals een beamer, flip-over of whiteboard? Bij onze bijzondere vergaderlocaties in Mill, Noord-Brabant, is dit alles mét overnachting mogelijk. Wij zorgen er bovendien voor dat er voldoende thee, koffie en koekjes aanwezig zijn. Indien gewenst, regelen wij een verzorgde lunch of avondmaaltijd voor u.

Laat u inspireren door de mooie omgeving

Onze bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in Noord-Brabant, met mogelijkheid tot overnachting, zijn eenvoudig te reserveren. Wilt u voorzien zijn van rust in verband met privacygevoelige zaken van het bedrijf die besproken gaan worden? Geen enkel probleem. Onze accommodatie is voor één groep toegankelijk. Vragen over de mogelijkheden beantwoorden we graag. Neem hiervoor gerust contact met ons op. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@delageraam.nl of via 06-44167636.

RESERVEREN

maak een keuze