• ✔ Veel Privacy
  • ✔ Luxe Comfortabele Accommodaties
  • ✔ Minder Zorgen Voor U

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Mill, omgeven door natuur waar u kunt vergaderen? Reserveer dan een ruimte bij vergaderaccommodatie De Lage Raam in Noord-Brabant. Onze locatie leent zich perfect voor vergaderingen, trainingen, workshops en cursussen. Ook voor teambuilding bent u bij ons aan het juiste adres. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Een inspirerende vergaderruimte in een bijzondere omgeving

Onze vergaderruimtes beschikken over alles wat de vergadering nodig heeft: een beamer, whiteboard, flip-over, goede wifi-verbinding, koffie en thee… Alle elementen voor een geslaagde vergadering zijn aanwezig. Bovendien geniet u bij De Lage Raam tijdens het vergaderen van de prachtige natuur in Mill. In en rondom Mill bevindt zich een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Ga er tijdens het vergaderen even tussenuit en maak een wandeling in de bijzondere omgeving. Hierdoor komt de creativiteit pas echt naar boven! Naast een all-inclusieve, inspirerende vergaderruimte, zit u bij ons dus ook goed voor de nodige frisse lucht.
CONTACT

Vergaderen en overnachten in de natuur doet u bij ons

Wanneer u bij ons komt vergaderen, bent u altijd omringd door de prachtige Brabantse natuur. Wilt u het (werk)overleg verlengen met een zakelijke overnachting? Dit behoort tevens tot de mogelijkheden. Onze groepsaccommodatie biedt ruimte voor groepen tot wel 28 personen. Voor meer informatie over de mogelijkheid tot een bijzondere overnachting in de natuur, neem gerust contact met ons op. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@delageraam.nl of via 06-44167636. We verwelkomen u graag in onze inspirerende vergaderruimte.

RESERVEREN

maak een keuze